ESTÜ'den Haberler

''Seviyor Sevmiyor: Faldan Öte Bir Anlayış - Romantik İlişkilerde İletişim'' Adlı Seminerimizi Gerçekleştirdik

2022-2023 Akademik Yılı birim seminerlerimizden üçüncüsü olan ''Seviyor Sevmiyor: Faldan Öte Bir Anlayış - Romantik İlişkilerde İletişim'' adlı seminerimiz Psikolog Özcan Yavuz'un sunumu ve Üniversitemiz öğrencileri ve idari-akademik personelinin katılımı ile gerçekleşti. Seminerde romantik ilişkinin dinamiklerinden, romantik ilişki ile ilgili var olabilecek akılcı olmayan inançlardan, flört şiddetinden ve sağlıklı bir romantik ilişki yaşayabilmek adına yapılabileceklerden ve dikkat edilebileceklerden bahsedildi. Katılımcılarla interaktif bir şekilde özellikle akılcı olmayan inançlar ve flört şiddeti üzerine fikir paylaşımı yapıldı. Seminer sonunda katılımcılarla konu ile ilgili soru cevap etkinliği gerçekleştirildi.

Tüm katılımcılarımıza katkıları için teşekkür ediyor ve Üniversitemizin bütün mensuplarını gelecek seminerlerimize bekliyoruz