2023-2024 Akademik Yılı Birim Seminerleri

Birim olarak geçen dönem yaşadığımız büyük depremden sonra önceliklerimizin değişmesi ve enerjimizi depremin etkileri ile başa çıkmaya vermemizden dolayı seminerlerimizi tamamlayamadık. Bundan dolayı, gerçekleştirilemeyen seminerlerimiz için katılımcılarımıza özürlerimizi iletiyor ve anlayışınız için teşekkür ediyoruz. Yarım kalan seminer programımızı bu dönem en baştan başlayarak gerçekleştirmek istiyoruz.

2023-2024 Akademik Yılı Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimi seminerleri  ''Psikolojik Yardım Almak: Doğru Bilinen Yanlışlar'' seminerimiz ile 18 Ekim'de başlıyor. Seminer programı ve seminer afişleri aşağıda yer almaktadır.Sıradaki semineri öğrenmek için de etkinlik duyurularımızı takip edebilirsiniz. Üniversite öğrencilerimize ve personellerimize yönelik gerçekleştirilecek seminerlerimize katılımlarınızı bekliyoruz.

NOT: 9 Seminerden en az 6 seminere katılan katılımcılarımıza ''katılım belgesi'' verilecektir.

NOT: Seminer Zoom bilgileri her bir seminer için ayrı ayrı duyurulacaktır.

Dosya Adı Boyutu
2023-2024 PDRB Seminer Programı.pdf 381,45 KB İndir Göster
Psikolojik Yardım Almak Seminer Afişi (1).png 397,09 KB İndir Göster
Neden Üzülmeliyim Seminer Afişi.png 430,12 KB İndir Göster