ESTÜ'den Haberler

''Psikolojik Yardım Almak: Doğru Bilinen Yanlışlar'' Adlı Seminerimizi Gerçekleştirdik

''Psikolojik Yardım Almak: Doğru Bilinen Yanlışlar''  Adlı Seminerimizi Gerçekleştirdik

2022-2023 Akademik Yılı birim seminerlerimizden ilki olan ''Psikolojik Yardım Almak: Doğru Bilinen Yanlışlar adlı seminerimiz Üniversitemiz öğrencileri ve idari-akademik personelinin katılımı ile gerçekleşti. Seminerde Psikolojik Danışma ve Rehberlik Biriminin nasıl işlediği, psikolojik yardım sürecinin ne demek olduğu ve bu süreçle ilgili doğru bilinen yanlışlar üzerine konuşuldu. Bu süreç ile ilgili yaygın bazı yanlış yargıların neden yanlış olduğu üzerine katılımcılara bilgi verildi. Katılımcılar ile interaktif bir seminer yürütmek ve katılımcıların fikirlerini almak amacıyla bir uygulama üzerinden konu ile ilgili bilgi yarışması düzenlendi ve birinciye bir kitap hediye edildi.

Tüm katılımcılarımıza katkıları için teşekkür ediyor ve Üniversitemizin bütün mensuplarını gelecek seminerlerimize bekliyoruz.