ESTÜ'den Haberler

''Hayatın Yol Haritasını Çizmek: Hedef Belirleme'' Adlı Seminerimizi Gerçekleştirdik

2022-2023 Akademik Yılı birim seminerlerimizden ikincisi olan ''Hayatın Yol Haritasını Çizmek: Hedef Belirleme'' adlı seminerimiz Öğr. Gör. Klinik Psikolog Berfin Töre'nin sunumu ve Üniversitemiz öğrencileri ve idari-akademik personelinin katılımı ile gerçekleşti. Seminerde hedef belirlemenin ilkeleri ve doğru belirlenmiş bir hedefin hangi özellikleri içermesi gerektiği üzerine konuşuldu.Ardından belirlenen hedefleri gerçekleştirme yolunda alışkanlık kazanma stratejileri üzerinde duruldu ve ''Nasıl alışanlık kazanılır?'' sorusu üzerine konuşuldu. Seminer sonunda katılımcılarla konu ile ilgili soru cevap etkinliği gerçekleştirildi.

Tüm katılımcılarımıza katkıları için teşekkür ediyor ve Üniversitemizin bütün mensuplarını gelecek seminerlerimize bekliyoruz.